IGRA JE DJEČJE PRAVO-VIRTUALNA IZLOŽBA POVODOM 70 GODINA DRUŠTVA „NAŠA DJECA“

Drage posjetiteljice i posjetitelji, dobro došli na virtualnu izložbu povodom 70 godina Saveza društava “Naša djeca” Hrvatske! Prije svega, hvala Vam na posjetu i želimo Vam ugodan boravak na našim stranicama. Vjerujemo da ćete uživati u više od 500 radova pristiglih povodom našeg velikog rođendana! Hvala svima koji su se pridružili proslavi našeg rođendana i poklonili nam svoje radove te svoje vrijeme i ljubav.

Žao nam je zbog radova koje nismo uspjeli objaviti i uvrstiti, ali su nam jednako dragi i na jednak su nas način razveselili kad su stigli na adresu. Nadamo se da vas je ovo natjecanje zabavilo kao i nas te vjerujemo da sretni dobitnici Facebook natjecanja uživaju u pristiglim nagradama koje su nam omogućile naše umjetnice i umjetnici: Božidar Prosenjak, Damir Hoyka, Ida Prester, Ivanka Mazurkijević, Kristian Novak, Manuel Šumberac,  Mario Kovač, Mia Dimšić, Sanja Pilić, Silvija Šesto, Radojka Šverko, Roman Simić, Vjekoslava i Tonči Huljić,  Zijah Sokolović, Zoran Ferić, Zsa Zsa i Željka Klemenčić. Ovim putem im još jednom zahvaljujemo, EKIPA, NAJBOLJI STE! U skladu sa slavljeničkim duhom kakav nam i priliči, nagradili smo po 3 rada iz svake dobne skupine, točnije iz 6 dobnih skupina. U nastavku vam još jednom donosimo sretne dobitnice i dobitnike iz svake skupine, kojima još jednom ovim putem čestitamo! Pojedini pobjednički radovi su nastali iz ruku pojedinaca, pojedini su grupni rad.

  1. Predškolska dob-DV Bedekovčina, DV Pahuljica iz Murskog Središća i DV Pčelica 
  2. Osnovnoškolska dob-Cindy Bingula, Ilona Samardžija te rad 3.C. OŠ Braće Radić
  3. Srednjoškolska dob-Marija Carletta Horvatin, Chiara Trupčević i Emma Oršanić
  4. Mladi-Iva Hrženjak, Bojan Iličić i Ana Šokčević
  5. Roditelji, tete i tetci, ujaci i ujne, stričevi i strine-Zorana Geržinić, Sanja Hrženjak i Goran Prodan
  6. Bake i djedovi-Ljiljana Šanjek, Vera Raguž i Dajana Jerčinović 

 

U virtualnoj se galeriji nalazi i izbor odabranih pobjedničkih video zapisa, kao i pobjednika iz kategorija grupni i najbolji pojedinačni radovi po izboru stručnog DND žirija.

 

Hvala svima što ste s nama 70 godina i želimo vama, a i nama, još najmanje toliko. Na našu je adresu stiglo pravo malo umjetničko bogatstvo: likovni radovi, pjesme, poezija i proza, slike, kaligrafija, umjetničke instalacije, videi, fotografije i brojne druge umjetničke forme. Oduševili ste nas i obogatili 70. rođendan najstarije organizacije za djecu u Republici Hrvatskoj. Hvala školama, vrtićima, tetama, učiteljicama, roditeljima, bakama, hvala svima koji su na bilo koji način doprinijeli ovoj lijepoj priči koja traje već 70 godina!  Čestitke i zahvale svim Društvima “Naša djeca” točnije njih 101, hvala partnerskim organizacijama, suradnicima i sponzorima, pokroviteljima, budite s nama i u idućih 70!

Zahvaljujemo: