Blog

BICIKLIJADA DRUŠTVA “NAŠA DJECA” RAVNA GORA

U okviru projekta “Niti koje spajaju” – jačanje kapaciteta Društava “Naša djeca” za lokalnu filantropiju, volonterstvo i otpornost zajednice” sufinanciran iz Europskoj socijalnog fonda i Ureda za udruge. Članice projektnog tima partnera DND Zaboka (Jasenka Borovčak i Melita Heršak) te nositelja projekta Saveza DND (Snježana Krpes), bile su u posjeti DND Ravna Gora na tradicionalnoj volonterskog akciji “Biciklijadi”.
Vrijedne volonterke i volonteri iz Društva “Naša djeca” organizirali su biciklijadu spretnosti i prometne kulture za ravnogorske mališane, koji su u velikom broju, zajedno sa svojim roditeljima, nastupali na ovoj manifestaciji te pokazali koliko se vole družiti na otvorenom, učeći kroz igru i zabavu.
U projektu Niti koje spajaju sudjeluje 20 lokalnih Društava “Naša djeca”, s ciljem da ojačaju svoje kapacitete za lokalnu filantropiju i volonterski rad.
Hvala i čestitke domaćinima iz Ravne Gore na izvrsnoj organizaciji volonterske akcije, kao i djeci i roditeljima na odazivu i podršci koju daju volonterima iz DND Ravna Gora.🥳🥳🥳
BRAVO DND!