Blog

BICIKLIJADA I ROLIJADA U KUTINI

Društvo Naša djeca Kutina organiziralo je tradicionalnu manifestaciju „Biciklijada i rolijada“ koja je i ove godine realizirana u suradnji sa HAK-om koji ustupio poligon i svu potrebnu tehničku pomoć kako bi mali natjecatelji pokazali svoju vještinu vožnje. Mali sudionici natjecanja, opremljeni kacigama i željni pobjede, pratili su u probnoj vožnji motoristu Nenada Kopinića kako bi upoznali stazu prije utrke. Zatim je slijedilo kvalifikacijsko natjecanje po dobnim skupinama i na kraju finalne utrke. Bilo je puno žara i volje da se pobjedi pa i padova koji su na sreću prošli bez većih ozlijeda. Nagrade i samu organizaciju su svojim donacijama omogućili sponzori: HAK, Sindikat EKN-a Petrokemije Kutina, Turistička zajednica grada Kutine, Bike shop Kutina i Izdavačka kuća “Spiritus movens”.

kutina3

Ovogodišnji pobjednik biciklijade za 4. razrede Lukas Petrović je sudjelovao redovito na biciklijadama DND od vrtićke dobi i svake godine je bio prvi u svojoj skupini. Dakle pet puta uzastopno za redom!! Čestitamo na tom neobičnom uspjehu koji je očito rezultat njegove sposobnosti i ustrajnosti! Bravo Lukas!!

Nezamjenjive voditeljice utrke bile su i ove godine učiteljice Sanja Labus i Anka Domitrović. Tajnica DND Milka Mikulić pobrinula se za besprijekornu organizaciju i ovog događaja, a medalje i nagrade pobjednicima je uručila predsjednica DND Kutina Vlatka Vidiček-Dam.

kutina11

kutina2

Ostale fotografije pogledajte na Facebook stranicama Saveza i DND Kutina!