Blog

BOŽIĆNO DARIVANJE U BELIŠĆU

Prosinac je za najmlađe Belišćane bio iznimno bogat i zanimljiv mjesec. Uz brojna događanja za djecu u sklopu manifestacije “Advent u Belišću”, kao i otvoreno klizalište, Grad Belišće i ove je godine pripremio prigodne slatke božićne poklone za svu djecu iz Belišća i osam prigradskih naselja, ukupno oko 1.200 poklona.

Zamjenik gradonačelnika Belišća Domagoj Varžić u pratnji Djeda Božićnjaka obišao je sva prigradska naselja i darivao djecu koja su u znak zahvalnosti pripremila i izvela razne božićne pjesme, recitacije i plesove.

Darivanje djece nastavilo se i u petak, 23. prosinca 2016. godine, na Trgu Ante Starčevića u Belišću. Program je započeo prigodnim nastupom Društva “Naša djeca” Belišće koji su na belišćanskom trgu oduševili sve prisutne pripremljenim programom. Nakon nastupa Društva „Naša djeca“ uslijedila je božićna predstava „Legenda o Kristu“ Dječjeg kazališta „Branko Mihaljević“ iz Osijeka nakon čega je, na veliku radost mališana, Djed Božićnjak dijelio slatke pakete.

Ovo je još jedna od mnogih mjera kojima Grad Belišće brine o svojim najmlađim stanovnicima te potvrđuje svoj naziv Grada prijatelja djece.