Blog

DARIVANJE KORISNIKA DOMA ZA STARIJE I NEMOĆNE U SLATINI

Dana 21.ožujka 2013. u organizaciji Društva “Naša djeca” Slatina i OŠ Josipa Kozarca djeca četvrtih razreda osnovne škole s učiteljicama Vesnom Bićanić i Majom Puškarić posjetila su Dom za starije i nemoćne “Zdenka”. Prigodan program pripremila su djeca s učiteljicama Vesnom, Majom i Željkom Kurtović.

dsc_4741

Uživanje u druženju bilo je obostrano. Djeca su darivala bake i djedove, korisnike Doma, kreativnim radovima koje su zajedno s radionicama izradili u školi. I bake su pripremile zanimljive darove – bombone i svoje rukotvorine.

dsc_4732

Vlasnici Doma, gospođa Zdenka  i gospodin Milan zajedno sa svim osobljem kao i svake godine jako su lijepo dočekali djecu i učiteljice te su ovom prigodom Društvu “Naša djeca” Slatina darovali vrijednu sliku s ciljem da se slika na jednoj od humanitarnih aukcija DND-a Slatina proda.

dsc_4754

Društvo “Naša djeca” Slatina zahvaljuje Domu za starije i nemoćne Zdenka na srdačnoj dobrodošlici, voditeljicama Vesni, Maji i Željki na organiziranju kreativnih radionica s djecom te OŠ Josipa Kozarca na suradnji.

dsc_4701

Tekst: Snježana Pačarić.