Blog

DJEČJA ŠETNJA „ISTRAŽUJEMO SAMOBOR“

Dječji tjedan idealna je prilika da naši najmlađi sugrađani i posjetitelji pobliže upoznaju Samobor. Iz tog razloga s veseljem vas pozivamo na prvu dječju šetnju, zabavnu, zanimljivu, edukativnu i potpuno drugačiju.

Šetnju ćemo realizirati u suradnji s Laboratorijem zabave, što je garancija za odličan provod.

Čekamo vas na Trgu Matice hrvatske u nedjelju, 8. listopada u 16:00 sati, a očekivano trajanje šetnje je oko sat vremena.

Na laboratorijski način i u ugodnom društvu voditelja te malih i velikih samoborskih istraživača, otkrivamo grad u dječjem stilu, a on je uvijek kreativan, pustolovan i pun zabavnih iznenađenja.

Gradske tajne, urbane legende, smiješne anegdote, zgode i nezgode starih Samoboraca, misteriji prekrasnih dvoraca i Samoborskog muzeja, slasne staze povijesti kremšnita naše su karte, putokazi i smjernice. Pametne zabave neće nedostajati, a vjetar u kosi neće izostati!

Šetnja je potpuno besplatna, a na nju su pozvani svi mali i veliki zaljubljenici u Samobor, svjež zrak i druženje na otvorenom. Prijave i najave nisu potrebne, sve što vam treba je dobra volja i udobne cipele.

Volite li aktivne vikende, neobične priče, zabavnu povijest i odlično društvo, pridružite se našoj ekspediciji i provedite razigrano popodne na otvorenom! Vidimo se!

A da stvar bude bolja, pazite sad, ekipa koja organizira ovu genijalnu šetnju časti posebnim sladoledom u Medenku.

Gradska šetnja na samoborski način dio je Dječjeg tjedna koji organiziraju Grad Samobor, Turistička zajednica, Samoborski muzej i Gradska knjižnica Samobor.