Blog

DJEČJI TJEDAN U SVETOM KRIŽU ZAČRETJU

U sklopu Dječjeg tjedna 2016. i u Svetom Križu Začretju osmislili su bogat dječji program. U ponedjeljak, 3. listopada 2016.  padala je kiša pa su  predviđene igre za pozdrav Dječjem  tjednu, u DND Sv. Križ Začretje održane u dvorani OŠ. Djeca vrtićke  skupine „Ježeki“, 1.a i 3.a razreda, odigrali su igre padobranima, omiljenim  igračkama i loptom. Igračkama su pozdravili svu djecu,  odrasle i cijeli svijet te poručili da „Odrastanje treba postati dječja igra“ i da su djeci igračke jako važne!

Trčali su ispod padobrana i izmjenjivali razne pozdrave, žureći da stignu na drugu stranu prije nego padabran poklopi igrače. Veselje je bila i velika Niveina lopta koja nije smjela pasti s nemirnog padobrana čak  ni zbog „oluje i valova“  koje su djeca inicirala ljuljajući padobran. Oduševljenje igrama i poticanje pozdravljanja bio je zadatak druženja na početku Dječeg tjedna. Poruke da je djeci najvažnija ljubav, igra i igračke, djeca su poslala odraslima.

Kako su se proveli, ali i program tjednih događanja povodom Dječjeg tjedna u Svetom Križu Začretje pogledajte u galeriji.