Blog

DND BEDEKOVČINA NASTAVLJA S OSLIKAVANJEM ODGOJNO-OBRAZOVNIH USTANOVA

U cilju promicanja akcije „Gradovi i općine – prijatelji djece” i kandidature Općine Bedekovčina za statut Općina – prijatelj djece, vrijedni volonteri i članovi DND Bedekovčina i Koordinacijskog odbora akcije „Gradovi i općine – prijatelji djece” zajedno s djecom nastavljaju oslikavanje grafita u odgojno-obrazovnim ustanovama pod motivom „Zajedno do gradova i općina – prijatelja djece”.

Nakon oslikavanja zida u zgradi općine priča ide dalje… U OŠ Bedekovčina oslikan je drugi grafit. Učiteljica Ljiljana Cvetko skicirala je obrise prema predlošku loga. Kućice su slikale učenice: Dina Janđel (5.b), Taša Habulin (5.b), Nika Hajnić (5.a), Karla Videk (5.c), Petra Jakuš (5.c), Gloria Svečnjak (2.p) i tri učenika : Luka Kos (4.b), Adrian Sente (4.b) i Adam Svečnjak (7.a). Hvala ravnatelju za dozvolu, članici KO Marti Kokolić koja je akciju provela s djecom i općini Bedekovčina koja je nabavila potreban materijal!  Male slikare treba posebno pohvaliti na strpljenju i preciznosti kojom su oslikavali vesele kućice.

Ispred OŠ u Brestovcu Orehovičkom oslikana je treća površina. Vedre kućice uljepšavaju mjesto u kojem su “izgrađene” i podsjećaju ih da žele postati općina prijatelj djece. Hvala ravnatelju za dozvolu, članicama DND-a Barbari i Ljubici za organizaciju, djeci za participaciju te općini Bedekovčina za materijal. Bojamo i dalje …!, poručuje predsjednica KO-a Ljubica Gorički.