Blog

DND TUHELJ OBILJEŽILI MAJČIN DAN I DAN OBITELJI

Povodom Majčinog dana i Dana obitelji Društvo “Naša djeca“ Tuhelj u suradnji s OŠ Lijepa naša 10. svibnja organiziralo je priredbu “Dijete je srce obitelji”. Recitacije posvećene majci i obitelji, igra, pjesma, ples, dramski prikaz i sviranje popraćeni su pljeskom publike. U programu su sudjelovali članovi recitatorske i kajkavske družine OŠ Lijepa naša, Predškola, mladi članovi puhačkog orkestra“ Lipa“ i igraonica DND TUHELJ. Gošće priredbe bile su klinceze i kadetkinje Mažoretkinja Dubrovčan. U njihovom sastavu su i djeca iz Tuhlja. To je bila prilika da im se upute čestite na velikim uspjesima koje su postigli proteklog tjedna na državnim natjecanjima. Nakon uživanja u dječjoj kreativnosti, djeca i roditelji nastavili su druženje uz slatkiše i sokove.
Članovi DTM grupe škole pobrinuli su se za bogatu tombolu. Sakupili su 1810,00 kn za nabavu penjalice u sklopu svog projekta Sagradimo novi veseliji svijet. Vjerujemo da će se zajedničkim naporima prikupiti sva potrebna sredstva za nabavu igrala kojem se djeca vesele. Mali aktivisti, članovi Dječjeg vijeća i foruma pripremili su tople i eko poruke obiteljima i svima u publici.

DND Tuhelj zahvaljuje svim volonterkama i volonterima, učiteljima i učiteljicama koji ulažu napor da bi djeca rasla u veselom i sretnom okruženju.