Blog

DND VELIKO TRGOVIŠĆE U POSJETI NAČELNIKU OPĆINE

I ove je godine DND Veliko Trgovišće kao jedno malo, ali aktivno osnovno društvo podsjetilo svoje mještane i vodeće ljude općine na  važnost djece i njihovo sigurno, zdravo i sretno odrastanje, kroz niz akcija koje su proveli sa djecom i za djecu.

Počevši s obilježavanjem Dana igara krajem rujna, u međunarodnom Tjednu djeteta, delegacija  djece iz DND-a predvođena predsjednicom Gordanom Pavlinić posjetila je načelnika Roberta Grebličkog u njegovom uredu i predložila, te podsjetila na neke potrebe djece u općini, kao što su postavljanje semafora ispred osnovne škole te mogućnost korištenja Doma kulture za projekciju filmova za najmlađe.  Samo dan ranije, učenici nižih razreda osnovne škole u društvu s djecom iz Dječjeg vrtića Rožica svojim pisanim i crtanim porukama podsjetili su odrasle na svoje potrebe i želje u svojem važnom razdoblju odrastanja. Istog dana najmlađe je razveselio mađioničar Jozo Bozo svojom predstavom o zemlji Poštovazaniji.

U  općinskom Domu zdravlja se može pogledati  javna izložba crteža djece iz DV Rožica  s temom “Moji prijatelji i ja” koju su postavili volonteri društva.