Blog

DND VIRJE OBILJEŽILO SVJETSKI DAN ZDRAVLJA

U ponedjeljak, 7. travnja 2014. na terenima iza sportske dvorane Osnovne škole prof. Franje Viktora Šignjara u Virju, DND Virje obilježilo je Svjetski dan zdravlja. U samo obilježavanje tog događaja uključilo se i 15-tak udruga koje djeluju na području Općine Virje.

Druženje je započelo plesom i snimanjem spota “Happy” čime su  Virovci i Virovke dobili svoj spot kojim se mogu pohvaliti. Samom događaju prisustvovalo je 300-tinjak sudionika. Brojnim aktivnostima i igrama zabavljali su se članovi Društva za osteoporozu, Udruga umirovljenika, Društvo žena Virje, predstavnici Općine Virje, Udruga vinogradara, voćara i pčelara, HPD “Ferdo Rusan”, predstavnici Sportskog društva “Podravac”, DVD Virje, ŽKK “Podravac”, NK “Podravac”i ŠRK “Krap” koji je postavio i izložio ribičku opremu koju su posjetitelji mogli i razgledati. Sudjelovali su još i predstavnici  Osnovne škole prof. Franje Viktora Šignjara i dječjeg vrtića “Zrno” te članovi Župne zajednice mladih “Martinci”.

Same aktivnosti svojim je fotoaparatom budno pratila gospođa Sanja Grčić kojoj se ovom prilikom najiskrenije zahvaljujemo. Katarini Franjo, profesorici hrvatskog jezika u virovskoj školi, a ujedno i voditeljici Medijske grupe ide posebna zahvala što nas je uključila u snimanje spota.

Nataša Sušanj

Voditeljica Dječjeg foruma DND–a Virje