Blog

DRUŠTVO “NAŠA DJECA” MARČANA OBILJEŽILO SVOJ PRVI DJEČJI TJEDAN

DND Marčana su se uključili u obilježavanje Dječjeg tjedna, a ovo je jedna od njihovih prvih aktivnosti.

U nastavku prenosimo tekst preuzet sa stranice: https://www.istriaterramagica.eu/novosti/djeca-mladi/marcana-objavljen-prvi-video-dnd-a-povodom-djecjeg-tjedna/

S obzirom na okolnosti s Covid virusom nismo bili u mogućnosti realizirati druženja djece iz vrtića i škola na jednom mjestu. Stoga smo osmislili način da onaj tko želi sudjelovati u toj aktivnosti napravi to na način da svatko u svojoj skupini i razredu obilježi Dječji tjedan kako to čine inače, te da da pripreme jedan mali video od 2 minute. Videa smo tako složili u jedan veći od 8 minuta, pojašnjava predsjednica DND-a Klara Lukašić Buić.

Dodaje da su u projektu sudjelovala djeca Dječjeg vrtića Vrtuljak Marčana, OŠ Marčana, Područne škole Loborika, OŠ Vladimira Nazora Krnica, OŠ Divšići i Nogometnog kluba Mandalena.

DND ima jako puno planova i ciljeva koje želimo ostvariti, a one što možemo, ostvarit ćemo na način da se i dalje držimo svih epidemioloških mjera kao i do sada, naglasila je predsjednica.

Video pogledajte na Facebooku DND-a Marčana: https://www.facebook.com/Dje%C4%8Dji-vrti%C4%87-Vrtuljak-Mar%C4%8Dana-105910827782025