Blog

NAJ-AKCIJA 2007.

Središnji koordinacijski odbor Akcije i u 2007. godini raspisuje kriterije za provedbu Naj-akcije u 2007.

 

U okviru akcije Gradovi i općine – prijatelji djece nastoji se potaknuti lokalnu zajednicu na provođenje različitih programa u kojima djeca i odrasli grade suradnju, međusobno uvažavanje, toleranciju, humanitarno djelovanje, pozitivan emocionalni odnos prema prirodnom i društvenom okružju. Sve su to razlozi za osmišljavanje novih sadržaja koji će motivirati djecu i odrasle na putu prema cilju – dostignuću da Gradovi/Općine postanu i ostanu prijatelji djece. Naj-akcija koja se provodi već četvrtu godinu za redom, pokazuje svoju praktičnu vrijednost povećavanjem broja gradova/općina koji ih predlažu i provode, osmišljavaju se novi sadržaji i sve veći broj djece i odraslih rado sudjeluju u njima, a najveći dio provođenja je temeljen na volonterskoj osnovi.

Stoga Središnji koordinacijski odbor Akcije i u 2007. godini raspisuje kriterije za provedbu Naj-akcije u 2007., pozivajući sve gradove i općine uključene u akciju Gradovi i općine – prijatelji djece da  se uključe u Naj-akciju 2007.

 

Prijedlog svoje „Naj – akcije 2007.“ dostavite do25. listopada 2007. Središnjem koordinacijskom odboru akcije Gradovi i općine – prijatelji djece, sa sjedištem u Savezu DND, Amruševa 10/IV, 10000 Zagreb, s naznakom „Za Naj-akciju 2007.”

Saznajte više o kriterijima provedbe akcije