Blog

NAJAVA 18. SMOTRE DJEČJEG STVARALAŠTVA DRUŠTAVA NAŠA DJECA HRVATSKE

NAJAVA 18. SMOTRE DJEČJEG STVARALAŠTVA DRUŠTAVA NAŠA DJECA HRVATSKE “Radost, igra i stvaralaštvo djece” u Slatini

Nakon susreta u Varaždinu prije dvije godine, ove godine Vas s radošću pozivamo u Grad Slatinu gdje će naši domaćini biti naši prijatelji – djeca i odrasli iz Društva Naša djeca SlatinaPokrovitelji smotre ovogodišnje Smotre su Grad Slatina i Virovitičko-podravska županija.

Početak priče o Društvu Naša djeca Slatina započinje daleke 1952. na 1953. godine te ove godine Društvo svečano slavi 60. obljetnicu svojeg djelovanja. A kada je započela priča o smotrama dječjeg stvaralaštva u Društvima Naša djeca?

Bilo je to 1993. godine u Koprivnici. Otada do danas ta se priča nastavlja i nastavlja te jedosad održano sedamnaest smotri u četrnaest gradova i općina u Hrvatskoj. Naše smotre zadnjih godina okupljaju sve veći i veći broj sudionika, više od 1200 djece i odraslih, a u programu se izvede preko 70 dječjih nastupa.

Veseli nas što osnovna Društva Naša djeca s radošću organiziraju svoj dolazak na Smotru te na taj način prezentiraju vrijedan i kvalitetan rad djece i voditelja iz stvaralačkih skupina u osnovnim DND. Nadamo se da ćete u tome uspjeti i ove godine te već danas planirate svoj dolazak u Slatinu.

Do zajedničkog viđenja u Slatini!

Predsjednica DND Slatina: Božica Majhen.

Predsjednica Saveza DND Hrvatske: prof. dr. sc. Aida Salihagić Kadić.

Više o pozivu, kriterijima i načinu prijave doznajte ovdje.

Primjerak prijavnice ZA DND KOJA DOLAZE NA TRI ILI DVA DANA (za smještaj sudionika 18. Smotre). 

Primjerak prijavnice za DND KOJA DOLAZE NA 1 DAN, u subotu, 19.10.2013. 

Primjerak prijavnice za NASTUP U PROGRAMU 18. Smotre.