Blog

NEZABORAVNA NOĆ VJEŠTICA U ZABOKU

Vještičja zabava za sve generacije

Društvo Naša djeca Zabok već 14. godinu povodom Noći vještica organizira Vještičje igre u parku Milana Prpića. Mališani već nekoliko tjedana s nestrpljenjem pripremaju kostime, a svake godine kreacije su sve maštovitije i maštovitije te je sve prštalo od raznih čudovišta, paukova, super-junaka, kostura, duhova, vještica…

I ove godine pripremljene su delicije iz vještičje kuhinje: vještičji kolačići i napitci koji su izazvali veliku znatiželju i interes djece i roditelja zbog specijalnih dekoracija i slasnog okusa, a za uspomenu na ovu nezaboravnu noć svatko si je mogao izabrati neki prigodni magnetić koje su izradile volonterke Društva Naša djeca Zabok.

Vještičje igre

Veliki broj djece pohrlio je na već omiljene igre s rekvizitima koji su se izrađivali u radionicama i igraonicama DND-a Zabok tako da su djeca uživala u igrama Prenošenje tikvica, Igra lampionima, Slijepi duhovi, Nahrani čudovište, Jahanje na metli i Vještičji hokej.

Sav prihod od humanitarne prodaje namijenjen je aktivnostima Društva Naša djeca Zabok koje se organiziraju za pomoć siromašnima u okviru projekta Dječjeg gradskog vijeća „Pruži mi priliku“ te će se iskoristiti za ljetovanje djece slabijeg materijalnog statusa koje Društvo Naša djeca Zabok već dugi niz godina zajedno organizira s Osnovnom školom K.Š. Gjalskog i Gradom Zabokom.

U cijelu manifestaciju bio je uključen velik broj volonterki i volontera, članova i članica Društva Naša djeca Zabok, Dječjeg gradskog vijeća te profesorica i učenika ugostiteljskog kabineta Srednje škole Zabok.