Blog

NOVI ROK ZA PRIJAVU NA SKUP “DIJETE, KNJIGA I NOVI MEDIJI” U SPLITU

Filozofski fakultet Split i Savez društava Naša djeca Hrvatske Vas pozivaju na znanstveno-stručni skup ‘’Dijete knjiga i novi mediji’’ koji će se održati u Splitu 22.i 23. rujna.

Na skupu će se obraditi različite tematske cjeline vezane uz dječju književnost i multimediju, književne interese djece, teme u dječjoj književnosti, lektiru, kao i medijsku pismenost djece.

Konferencija je namijenjena djelatnicima iz sustava ranog, predškolskog i osnovnog odgoja i obrazovanja, sveučilišnim nastavnicima i znanstvenicima, djelatnicima u gradskim/školskim knjižnicama i čitaonicama, izdavačima školskih udžbenika i knjiga za djecu i mladež te predstavnicima medija.

Sudjelovati se može putem plenarnih izlaganja, izlaganja u sekcijama, te predstavljanjem knjiga, tematskim izložbama ili kao slušatelji.

Rad se dostavlja isključivo elektronskim putem na adresu konferencija2016@ffst.hr. Upute za priređivanje radova nalaze se u privitku ove obavijesti.

Na skup se možete prijaviti kao slušatelj do 10. rujna. Kotizacija za skup iznosi 600 kuna, odnosno 81 euro za uplate iz inozemstva. Kotizacija se uplaćuje na račun izvršnog organizatora Saveza društava ”Naša djeca” Hrvatske na žiro račun:

Savez društava ”Naša djeca” Hrvatske, Amruševa 10, 10000 Zagreb

IBAN: HR58 23600001101338005 (Zagrebačka banka) poziv na broj 20-09-2016 s naznakom kotizacija za konferenciju „Dijete, knjiga i novi mediji“.

Popunjeni obrazac za prijavu o sudjelovanju možete dostaviti na mail konferencija2016@ffst.hr

Skeniranu potvrdu o uplaćenoj kotizaciji možete poslati na mail konferencija2016@ffst.hr ili faksirati na broj +385 1 4922 975.

Obrazac za prijavu možete preuzeti na linku.