Blog

BLAGDANSKE NOVOSTI IZ CRIKVENICE

Društvo “Naša djeca” Grada Crikvenice, organiziralo je program povodom Sv. Nikole 10.12.2018.g. u dvorani Zora u 10.30. sati. Pozvali su Sv. Nikolu i Djed Mraza  da uljepšaju dan bolesnoj i siromašnoj djeci, djeci s poteškoćama u razvoju i s invaliditetom, te djeci posebne grupe vrtića.

Ovom prigodom su proveli dvije Akcije zajedno “Za osmijeh djeteta u bolnici” i Prijatelj prijatelju.Prva je sa ciljem humanizacije bolničkog liječenja i sa  željom da se mali pacijenti brzo oporave i zdravi vrate svojim obiteljima, a da ujedno i shvate da nisu zaboravljeni u ovom bajkovitom mjesecu punom ljubavi i darivanja u našem gradu.

Druga akcija “Prijatelj prijatelju” je tradicionalno druženje Društva “Naša djeca” s djecom Centra Izvor Selce s  djecom s poteškoćama u razvoju i invaliditetom te djecom posebnog  programa vrtića s ciljem da zajedno kroz suradnju postižemo bolje rezultate u našem prijateljstvu osmišljavajući razne akcije i aktivnosti u njihovo slobodno vrijeme kako bi im djetinjstvo bilo ljepše i zabavnije.

DND je humanitarna udruga građana ljubitelja djece koja kroz odgojno-obrazovne sadržaje uz podršku grada Crikvenice, odgajatelja, učitelja, roditelja i svih ljudi dobre volje radi s djecom i za djecu u gradu.

Vrijedne ruke članica DND-a Slavice, Keti, Vesne, Mice, Gojke, Nele, Elme, Jadranke, Branke i Šire, pokrovitelja Grada te donatora građana omogućile su realizaciju ove manifestacije. Sv. Nikola i Djed Mraz oduševili su i razveselili mališane, a oni su im podijelili  250 poklona i školski pribor na zadovoljstvo svih okupljenih.

No to nije sve, još nisu gotovi, 12.12.2018. god. u 17.30 sati ponovo su skupa u udruzi Invalida Uspjeh s djecom s poteškoćama u razvoju i s invaliditetom da im uruče bonove ukupno 2100 kn i poklone koje nisu mogli primiti u dvorani Zora radi spriječenosti.