Blog

Obavijest svima prijavljenima polaznicima Ljetne škole u Selcu!!!

 

U ime organizatora kreativnih seminara u okviru Ljetne škole Saveza društava Naša djeca Hrvatske obaviještavamo sve prijavljene polaznike da se, nažalost, otkazuju sva četiri programa Ljetne škole koji su se trebali održati od 21.-25. kolovoza u Hostelu Karlovac u Selcu.
Ovo ljeto bio je iznimno slab odaziv polaznika za radionice tako da se nije mogao organizirati niti jedan od seminara od najmanje 12 polaznika/ polaznica.
Kako bismo sve prijavljene i dalje motivirali, isti program ćemo ponuditi tijekom zimskih praznika u nadi da će se dotada popraviti zbog resecije  narušena financijska situacija u Društvima Naša djeca i odgojno-obrazovnim ustanovama koje šalju svoje članove na ovu potrebnu edukaciju. Naših 60 godina postojanja koje slavimo ove godine dovoljan je razlog za optimizam i nadu da ćemo i ovu krizu prebroditi i s još većom predanošću nastaviti s radom za dobrobit djece.

Početkom rujna kontaktirat ćemo sve polaznike/ice za koje su uplaćene kotizacije te izvršiti povrat uplaćenih sredstava. Najsrdačnije zahvaljujemo na interesu i prijavama te svima želimo ugodan ostatak ljeta.