Blog

OBILJEŽEN DAN OBITELJI I DAN GRADA U NAŠICAMA

Objedinjenu priredbu Priče s livade povodom Dana obitelji i Dana grada u Domu kulture Našice izveli su članovi Društva Naša djeca Našice. Priredba se sastojala od dva igrokaza – Mali princ i Kako je cvijet upoznao svijet koje su izveli članovi dramske skupine i Dječjeg foruma uz zanimljiv ples ritmičkih skupina. Dobro uvježbane igrokaze i zanimljive koreografije brojna publika nagradila je velikim pljeskom, a o uspješnoj predstavi te o predstojećim aktivnostima nešto više rekla nam je predsjednica Društva prof. Darija Vlajnić: „Na početku bih se zahvalila svi članicama DND-a koje su odvojile svoje slobodno vrijeme cijele ove školske godine i pomogle da što kvalitetnije održimo sve svoje aktivnosti, a bilo ih je jako puno tijekom godine. Ovom predstavom službeno završavamo ovu školsku godinu iako je  pred nama još jedan veliki projekt – Bolnica za medvjediće, koji će se održati u četvrtak, 5.6.2014. godine u središtu grada.

Dramsku skupinu uvježbala je voditeljica Žanet Vukšić, igrokaz Dječjeg foruma pripremila je Ružica Belunjak, stariju ritmičku skupinu uvježbala je Tanja Antolović, dok je najmlađe članove DND-a-mlađu ritmiku skupinu uvježbala voditeljica Plesnog studia Shine iz Osijeka Suzana Kramarić. Pozornicu za završnu svečanost osmislila je i uredila Martina Kapelac. Predstavu pod nazivom Priče s livade pogledali su gradonačelnik grada Našica, Krešimir Žagar, ravnateljica Dječjeg vrtića Zvončić Snježana Kanđera, ravnateljica Osnovne škole kralja Tomislava Vlatka Zahirović i Osnovne škole Dore Pejačević Jasminska Falamić, odgojiteljice, učiteljice, mame, tate, bake. S  ovom završno svečanošću završen je veliki projekt s Plesnim studijom Shine iz Osijeka koji je započeo u ovoj školskoj godini.

“Veliko hvala svim našim sponzorima: Gradu Našice i Mjesnom odboru grada Našica,Osječko-baranjskoj županiji. Također hvala medijskim pokroviteljima koji nas također uvijek uredno prate“, izjavila je Darija Vlajnić.