Blog

POZIV NA 46. DODJELU NAGRADE GRIGOR VITEZ ZA 2013.

Poštovani/e, 

obaviještavamo vas da je Savez društava Naša djeca Hrvatske, osnivač i organizator Nagrade Grigor Vitez i ove godine dodijelio Nagradu „Grigor Vitez“ za 2013. godinu najoriginalnijim umjetničkim i odgojnim knjigama za djecu uz pokroviteljstvo Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa, Grada Zagreba i Zagrebačkog kazališta lutaka. Osim Nagrade za tekst i ilustraciju dodijeljeno je i Posebno priznanje 2013. godine.

Ovim putem vas pozivamo da svojim dolaskom uveličate svečanu 46. dodjelu Nagrade Grigor Vitez za 2013. koja će se održati u petak 4. travnja 2014. godine u 18,00 sati u Zagrebačkom kazalištu lutaka, Trg kralja Tomislava 19, Zagreb. 

Molimo da potvrdite svoj dolazak u Savez DND-a Hrvatske: Tel: 01/4922-959, 4922-957, ili na e-poštu: anna@savez-dnd.hr.

Dobitnici će biti poznati javnosti za nekoliko dana kada će se njihova imena objaviti na internetskim stranicama osnivača zajedno s obrazloženjem stručnog povjerenstva Nagrade.

Sve detaljnije informacije o dodjeli Nagrade Grigor Vitez možete dobiti u Savezu DND Hrvatske (kontakt osoba: Snježana Krpes; e-mail: info@savez-dnd.hr) i/ili na internetskim stranicama Saveza: www.savez-dnd.hr.

Veselimo se susretu s vama na 46. dodjelu Nagrade Grigor Vitez!

S poštovanjem,

Stručna služba Saveza DND Hrvatske