Blog

PROGRAMI OBILJEŽAVANJA DJEČJEG TJEDNA 2018.

Draga djeco, dragi roditelji,

i ove se godine u gradovima i općinama diljem Hrvatske obilježava Dječji tjedan koji će ove godine trajati od ponedjeljka 1. listopada do nedjelje 7. listopada.

Dječji tjedan je tradicionalna godišnja akcija Saveza društava “Naša djeca” Hrvatske i osnovnih društava te aktivnost posve posvećena djeci. Svojim programskim sadržajima i akcijama Dječji tjedan svake godine obuhvaća sve više djece i odraslih u gradovima i općinama gdje djeluju osnovna Društva „Naša djeca“ (DND).

Trajni ciljevi Dječjeg tjedna su: usmjeriti pozornost najšire javnosti prema ostvarivanju prava, potreba i aktivnosti s djecom i za djecu, organizirati u tim danima posebne i prigodno odabrane igre, priredbe i stvaralačke aktivnosti djece i za djecu, pokrenuti nove akcije od šireg značaja za razvoj i odgoj djece, kao i poticati volonterski društveni i stručni rad odraslih s djecom, te i aktivnu participaciju djece u aktivnostima lokalne zajednice i šire.

Kako biste se s radošću uključili u događanja s djecom i za djecu u Vašem gradu/općini, pogledajte i preuzmite programe obilježavanja Dječjeg tjedna u Vašim zajednicama.

Programe događanja ćemo nadopunjavati i objavljivati kako nam budu pristizali pa slobodno navratite češće na naše stranice da saznate sve novosti.

PROGRAMI OBILJEŽAVANJA DJEČJEG TJEDNA:

Bedekovčina – DND Bedekovčina

Belišće

Bjelovar

Crikvenica

Crikvenica – dopuna za 4.10.

Čakovec

Čazma

Dubrovnik

Gospić

Jastrebarsko

Kanfanar

Križevci

Kutina

Našice

Ogulin

Ozalj

Petrinja

Poreč

Požega

Prelog

Ravna Gora

Rijeka – Grad Rijeka te udruge i ustanove

Rijeka – Prirodoslovni muzej

Samobor

Samobor – Judo klub Okami

Sveta Nedelja

Sveti Križ Začretje

Umag

Varaždin

Veliko Trojstvo

Zabok

Zagreb – Savez društava “Naša djeca” Hrvatske, Grad Zagreb, Knjižnice grada Zagreba