Blog

PROSLAVITE S NAMA 65 GODINA POSTOJANJA

Budite s nama u programu „Vremeplov dječje igre“ povodom 65. obljetnice Saveza društava Naša djeca Hrvatske, a koji će se održavati od 10.-15. studenoga 2015. u Muzeju Mimara u Zagrebu svakim danom od 10- 16 sati.

Pripremili smo dokumentarnu izložbu igračaka, plakata i publikacija Saveza te svakodnevne multikulturne radionice i igre djece svijeta.

Svečano otvaranje izložbe je u utorak, 10.11. 2015., u 18 sati uz Podravkin domjenak (partner u okviru projekta „Zdravi odmor“) . U umjetničkom dijelu programa nastupaju dva dječja zbora: Zabočki mališani te dječji zbor OŠ Remete, a voditeljica i moderatorica programa će biti Karmela Vukov-Colić.

Sav sadržaj je besplatan. Dolaskom i sudjelovanjem u radionicama moći ćete iskoristiti obilazak stalnog postava Muzeja Mimara s muzejskim pedagogom. Upoznajmo se i družimo s našim brojnim partnerima na ovom projektu: Muzej Mimara, Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva, Grad Zagreb, Turistička zajednica grada Zagreba, Dialog komunikacije Zagreb, Podravka d.d. u okviru projekta “Zdravi odmor”, Juicy Hrvatska, Dyalli-Udruga za kulturnu suradnju i promicanje afričke kulture, Nacionalna zajednica Bugara u Hrvatskoj, Francuski institut, Francuska Alijansa, ABC tečajevi talijanskog jezika i kulture, Udruga za ruski jezik i kulturu, Društvo Naša djeca Zabok, “Makoto” hrvatsko-japansko društvo, Konfucijev institut u Zagrebu, Etnografski institut u Zagrebu.

Veselimo se što ćete putovati zajedno s nama u „Vremeplovu dječje igre“!

Pozivnica i detaljniji program možete vidjeti ovdje.