Blog

ŠKOLARCI IZ VIRJA POSJETILI VRTIĆ “ZRNO”

U petak, 14. ožujka 2014. učiteljica Posebnog programa virovske osnovne škole Nikolina Bezić i njezina učenica posjetili su vrtić u sklopu obilježavanja Dana otvorenih učionica. Ove godine ključna je tema bila Škola u šumi, šuma u školi te je i sam naslov radionice bio “I drvo ima srce” pa su tako vrtićanci, učiteljica Nikolina, Dječji forum Društva “Naša djeca” Virje i njihova voditeljica, učiteljica Nataša Sušanj, te Općina Virje dogovorili kako će obilježiti taj dan.

Učiteljica Nikolina vrtićancima je ispričala priču “I drvo ima srce”, a nakon toga im je prikazala prezentaciju o šumskim biljkama i životinjama koju je izradila učiteljica Nataša. Zatim su vrtićanci podijeljeni u 3 skupine i svaka je skupina imala određeni zadatak. Prva skupina je oslikavala drvene satove na temu šuma, druga skupina je izrađivala memo kartice, a posljednja ježiće od piljevine.

Za sam kraj vrtićance su ugodno iznenadili načelnik Općine Virje gospodin Mirko Perok i naša pročelnica gospođa Kristina Filipović koji su zajedno s mališanima Dječjeg vrtića “Zrno” i njihovim odgajateljicama za sam kraj ugodnog druženja u virovski park posadili dvije lipe koje će vrtićancima biti lijepa uspomena na ovaj dan.