Blog

U CRIKVENICI PODIJELJENE ZAHVALNICE I PRIZNANJA SUDIONICIMA 20. SMOTRE DJEČJEG STVARALAŠTVA

Jučer je u prostorijama DND Crikvenica bilo veselo… Predsjednica, gospođa Šira Tomić podijelila je zahvalnice i priznanja malim sudionicima 20.Smotre dječjeg stvaralaštva u Našicama.

Sudjelovali su djeca DV Radost pod vodstvom odgojiteljice tete Branke Cvije, te članice novoosnovanog Dječjeg foruma Crikvenice u nošnjama crikveničkog i selačkog kraja pod vodstvom prof. Irene Krmpotić. Svi su jako lijepo prezentirali svoje radove, naše nošnje, naše ČA i zadatke kojima su osvojili publiku. Posebno mali simpatični “pučki pivači” obučeni u crikveničku nošnju pjevali su ”Šetali se Jelica i Ive”, plesali rašpu, te osvojili 3. mjesto od 46 grupa sudionika. Bio je to jedan lijepi susret, svi su se radovali priznanjima, što za malene i one starije koji su bili u pratnji bila je to velika stvar!

U srdačnom ozračju zasladili smo se kolačima i sokovima, sladoledom, družili se i čestitali na još jednom uspješnom sudjelovanju crikveničke djece na Smotri….

Hvala svim sudionicima, roditeljima, članicama DND i našim suradnicima penzionerima Biserki Barac, Ružici Hreljac i Anki Jovanović. Na ovom susretu je bila prisutna i gospođa Đurđa Pilaš, jedna od predsjednica DND-a koja je postavila kamen temeljac DV ”Radost Crikvenica” i predstavnica Grada, Jasminka Cvitković.

CRIKVENICA