Blog

ZAVRŠIO DJEČJI TJEDAN U BEDEKOVČINI

Obilježavanje Dječjeg tjedna u DND Bedekovčina završili su tradicionalnim susretima četvrtaša. Ove godine brižni i vedri domaćini dočekali su ih u Područnoj školi Orehovica. Šezdeset i osam učenika s razrednicama okupilo se u rano i prohladno jutro sa željom da se razvesele, upoznaju i igraju.
Započeli su kreativno i nasmijano – programom koji su pripremili svi učenici škole domaćina. Pridružili su se i učenici Poznanovca i Brestovca. Nakon toga slijedili su pozdravi: voditeljice Područne škole, ravnatelja škole i načelnika općine .
Slijedili su trenutci stvaralaštva – izrada plakata s temom “Neka odrastanje bude dječja igra” uz korištenje salveta i plakata Dječjeg tjedna. Zatim užina te izlazak u prirodu. Na igralištu upoznali su šest igara djece svijeta(iz prošlogodišnjeg Niveinog priručnika) i poigrali se. Bilo im je zanimljivo, dječje vedro i razigrano. Malo ih je rashladio tmuran i vjetrovit dan.

Na kraju se obratila predsjednica DND Bedekovčina Ljubica Gorički. Podijelila je poklončiće: učenicima loptu i “staklenku sreće” a učiteljicama cvjetiće. Zahvalila je i teti kuharici. Pozvala je sudionike da se i dalje susreću tijekom godine i jačaju suradnju i prijateljstvo.