Blog

AKCIJA VATROMET DJETINJSTVA I PRVA JAVNA TRIBINA “POGREŠKE I ZABLUDE U PREHRANI DJECE“

Društvo Naša djeca Split, provelo je akciju pod nazivom VATROMET DJETINJSTVA, čiji je jedan dio i milenijska fotografija Šime Strikomana, s ciljem “razbijanja” zidova koji nas odjeljuju i povezivanja djece, bez obzira na zdravstveni, materijalni ili socijalni status, povezivanje ustanova (naročito škola i vrtića), gradova, odraslih…kroz različite kreativne i edukativne oblike zajedništva. I ova SPIRALA-CVIJET s milenijske fotografije je upravo poruka koja naglašava važnost zajedništva, smještena u predivnom ambijentu Gospina otoka u Solinu!

I nakon ove akcije Društvo Naša djeca nastavlja sa svojim djelovanjem te Vas poziva na svoju  PRVU JAVNU TRIBINU Pogreške i zablude u prehrani djece“ u nizu planiranih, kojom želimo pomoći svima koji se bave djecom, da riješe nedoumice svih vrsta, da postave pitanja i dobiju izravan odgovor od eminentnih stručnjaka. Nositelji tribine su prof.dr.sc. Vjekoslav Krželj, pedijatar, i Milijana Kovačević, psihologinja savjetnica.

TRIBINA ĆE SE ODRŽATI DANA 21.02.2013., S POČETKOM U 18 SATI, U HOTELU PRESIDENT U SPLITU (kod Doma zdravlja).

Pružimo ruke jedni drugima i budimo snažniji u kreiranju sadašnjosti i budućnosti, kako za naše najmlađe, tako i za nas same!

Zvjezdana Čagalj, prof.

predsjednica DND-a Split