Blog

ČAROBNI ČITALAČKI ČETVRTAK U SVETOM IVANU ZELINI

Dana 27.02.2020. u organizaciji DND-a  Sv.I.Zelina i OŠ Ksaver Šandor Đalski Donja Zelina, održan je još jedan Čarobni čitalački četvrtak.

U sklopu projekta “Upoznaj moje zanimanje”, 27.2.2020.(četvrtak) u osnovnoj su školi Ksaver Šandor Đalski u Donjoj Zelini, ugostili dvojicu kuhara: Marija Majtu i Gorana Lemića koji su djeci predstavili svoje zanimanje te zajedno s učenicima 4. a razreda pripremili namirnice i omogućili uživanje u pravom kulinarskom dvoboju. Ostatak učenika nižih razreda gromoglasno je bodrio obje ekipe koje su imale zadatak što kvalitetnije u zadanom roku napraviti male sendviče po volji. Obje ekipe su, uz svoje mentore, zadatak odradile kao mali profesionalci, nakon čega je uslijedila degustacija pripremljenog. Svakome od njih uručeni su prigodni pokloni i zahvalnice za sudjelovanje u projektu.

Učiteljica Dragica Fučkan prisutnoj djeci je pročitala šaljive priče Zvonimira Baloga, a njezine učenice Maša i Lucija su recitirale prigodne pjesmice. Uputili su veliku pohvalu svim sudionicima naročito šefovima i djeci. Zahvalili su se ravnateljici škole Lidiji Smrndić te svom osoblju škole na odličnoj suradnji i organizaciji još jednog fantastičnog Čarobnog čitalačkog četvrtka koji će zasigurno na temelju svega prezentiranog, a u sklopu projekta budućih zanimanja iznjedriti vrijedne male kuharice i kuhare.