Blog

DARIVANJE DJECE U OB “DR. IVO PEDIŠIĆ“ U SISKU

Dana 22.2.2013. suradnjom Opće bolnice “dr. Ivo Pedišić” – Sisak i Društva Naša djeca Sisak  organizirano je darivanje djece koja borave na liječenju u ovoj sisačkoj bolnici. Tvrtka “DM-Drogeriemarkt“ s radošću je darivala oboljelu djecu. Radost darivanja djeci će  ublažiti iščekivanje povratka kući, a istovremeno će se i oplemeniti bolnički prostor u kojem borave djeca – ne samo njihove bolesničke sobe već i njihova bolnička mini knjižnica na odjelu pedijatrije.

donacija-sisak2

Djeci drage slikovnice pri povratku kući često pronađu novi dom, kao uspomena djetetu na boravak u bolnici koji je sve češći uz manje suza, a više smijeha. Predstavnica DM-Drogeriemarkt gospođa Blaženka Vuić je stoga uručila poklone sa živopisnih 270 slikovnica djeci na odjelu pedijatrije, te je iste uručila i glavnoj sestri bolnice Jasenki Dubravčić, voditeljici odjela dr. Dolores Petrović i glavnoj sestri odjela Andreji Jagić. 

Uručenju poklona nazočile su i volonterke Društva Naša djeca Sisak, predsjednica udruge Renata Fridrih i voditeljica aktivnosti sa djecom u bolnici Željka Blažević. Svi prisutni, i odrasli i maleni bolesnici, dočekali su poklone s radošću. Nadamo se da će sličnih inicijativa biti i nadalje, za dobrobit najmlađih u cilju njihovog brzog oporavka.