Blog

ODRŽANA IZBORNA SKUPŠTINA DRUŠTVA NAŠA DJECA ČAČINCI

U petak, 8. ožujka 2013., održana je redovna izborna godišnja skupština DND-a Čačinci. Predsjednica Kristina Krmpotić istaknula je kako je udruga vrlo uspješno radila s djecom i za djecu. 

Neke od aktivnosti koje udruga redovito provodi su: maškare, valentinovska zabava, uskrsne radionice i sajam, palačinkijada, proslava Međunarodnog dana obitelji, Dan igara, Dječji tjedan, božićne radionice i sajam. Kroz godinu svaki tjedan se redovito održavaju kreativne radionice koje vodi Kornelija Hat i Dječji forum koji je do sada vodila Kristina Krmpotić.

p1100363

Skupštini je nazočio i načelnik općine Čačinci g. Mirko Mališ koji je tom prilikom rekao kako je izuzetno ponosan na ovu udrugu jer i u ovim teškim vremenima DND Čačinci provodi mnogo aktivnosti s vrlo malo novca što je dokaz da je za kvalitetan rad najbitnija dobra volja i trud čega ne nedostaje u DND-u.

DND broji dvadesetak volontera i volonterki koje kroz godinu uveseljavaju više od stotinu djece, a često im se javljaju novi mladi ljudi koji žele raditi s djecom.

p1100361

Dosadašnje vodstvo udruge nedavno je razriješeno dužnosti uz zahvalu predsjednice DND-a koja im je podijelila zahvalnice, a izabrano je novo vodstvo s novim nadzornim i izvršnim odborom te s novom predsjednicom Kristinom Krmpotić i dopredsjednicom Majom Matešić kojima ovom prilikom čestitamo na izboru. 

Nakon službenog dijela uslijedilo je ugodno druženje gdje su se razmjenjivale nove ideje i prijedlozi za daljnji rad.