Blog

DJEČJI FAŠNIK U ČAKOVCU

Društvo “Naša djeca” Čakovec, Dječji vrtić Čakovec i Turistička zajednica grada Čakovca organizirali su “Likovnu fašničku radionicu” 08.02.2013. na “Maloj sceni Vinko Lisjak” na kojoj je sudjelovalo 220 djece predškolske dobi iz vrtića “Vjeverica”, “Cipelica”, “Cvrčak” i “Bambi”.

slika4

Tom prilikom kratki koncert su održali učenici Umjetničke škole Čakovec, flautistice pod vodstvom profesorice Vedrane Fabac i pijanistica Vinka Siladi iz klase profesorice Nade Varga. Radionice su vodile i osmislile odgajateljice Dječjeg vrtića Čakovec Smilja Gruić, Lidija Kacun i Rada Magić.

slika2

Bila je to i prilika za rođendansku čestitku Turističkoj zajednici grada Čakovca, za njezin 49 rođendan.

ma_kare_031

Drugog dana fašničkih događanja 09.02.2013. od 10 sati na Trgu republike održao se Dječji fašnik u kojem su sudjelovala djeca svih vrtića sa područja grada, Čakovečke mažoretkinje, Limena glazba, a pridružili su im se već tradicionalno i gosti iz vrtića Ptuj, “Marjetica”.  Petstotinjak djece maskiralo se u čarobne i vesele maškare. Program su vodile članice Društva”Naša djeca” Čakovec Suzana Kovač i Sanja Vincetić uz koordinaciju Gordane Šoltić Siladi.

ma_kare_016