Blog

DJEČJI TJEDAN 2023. U DONJEM MIHOLJCU

Još jedan uspješno obilježen Dječji tjedan je iza nas i donosimo pregled svih zanimljivih aktivnosti kojim smo ga obilježili! Danas vam donosimo aktivnosti Društva “Naša djeca” Donji Miholjac. I ove godine DND Donji Miholjac nastavio je izvrsnu suradnju s OŠ “A. Starčević” Viljevo i Gradskim vrtićem “Pinokio” Donji Miholjac.
Učenici OŠ “A. Starčević” Dječji tjedan su započeli crtanjem kredama na prostoru ispred škole te poučnom predstavom o recikliranju “Botaničari”. Zatim su na sastanku Vijeća učenika obradili teme poboljšanja boravka i ponašanja u školi. Također su u sklopu teme Dječjeg tjedna “Vještina” održane STEAM aktivnosti koje potiču na kreativno rješavanje problema koristeći razne znanstvene discipline.
Četvrtak je bio rezerviran za Bajkaonicu koju je održala volonterka DND-a i pedagoginja vrtića “Pinokio” Katarina Ćosić. Učenici prvog i drugog razreda saznali su nešto o posebnoj boljci zvanoj brigitis i o tome kako se nositi s brigama. Mališani iz Gradskog vrtića “Pinokio” Donji Miholjac tradicionalno su ukrašavali Trg A. Starčevića u Donjem Miholjcu uz prisutnost gradonačelnika, uz puno plesa i pjesama.

Drago nam je da su naši vrijedni DND-ovci obilježili i ovaj Dječji tjedan i veselimo se idućem Dječjem tjednu uz nove zanimljive aktivnosti iz Društava “Naša djeca”!