Blog

DJED BOŽIĆNJAK U VINKOVAČKOJ BOLNICI

Društvo Naša djeca grada Vinkovaca u suradnji s dječjom dramskom skupinom udruge Vukovarci dobre volje posjetili su djecu u Općoj bolnici Vinkovci. Male glumice predvođene sa voditeljicama Katjom Petrović i Bojanom Varnju poklonili su djeci prigodnu Božićnu predstavu, a Djed Božićnjak DND-a Vinkovci podijelio darove koje su osigurali Vinkovci Shopping Capitol i poduzeće Stil iz Vinkovaca.

Osim bolnice, Djed Božićnjak i mladi glumci predstavu su poklonili i djeci u udruzi Iskrice (roditelja maligno oboljele djece) iz Vinkovaca, te podijelili darove koje je osigurala sama udruga Iskrice.

Isto tako, Društvo Naša djeca grada Vinkovaca sudjelovalo je u Božićnoj čaroliji VSC-a (Vinkovci Shopping Capitol) gdje smo organizirali i Kreativnu Božićnu radionicu za djecu posjetitelje centra, dok su željno iščekivali dolazak Djeda Božićnjaka i njegovih pomoćnika koji su im donijeli darove koje osigurao VSC.

Također su organizirane i tradicionalne Božićne karaoke za djecu i roditelje u kavani Aurelia, u Vinkovcima 22. prosinca. Djeca su se fotkala i družila s Djedom Božićnjakom, a nagradu su dobili svi pjevači božićnih pjesama.