Blog

BOŽIĆNI KONCERT U STUBICI

Ova godina bila nam je prožeta brojnim gostovanjima, prekrasnim festivalom folklora za Dan grada, a nadasve smo sretni što smo bili dijelom Zelenog blaga, mjuzikla koji je očarao Zagorje. S veseljem Vas u ime Kulturno umjetničkog društva Stubica pozivam na naš ovogodišnji božićni koncert.

Koncert pod nazivom “Zdravo budi mladi Kralju” organiziramo kao poklon svome Gradu za Božić, ljudima na radost i članovima na ponos.

Budite sa nama u petak, 27.12.2013. godine, od 18,00 sati u našoj župnoj crkvi Presvetog Trojstva u Donjoj Stubici koja ove godine posebno sjaji.

Pozvali smo izvođače kako bi za svakog bilo ponešto, kako bi promovirali posebice mlade koji su se okrenuli glazbi i na taj način unijeli radost u sebe i druge. U programu kao gosti sudjeluju Panis angelicus, mješoviti zbor crkve Sv. Barbare iz Zagreba, Nikolina Hižar iz Marije Bistrice, Tihomir Kožina iz Dubravice, obitelj Ivanković iz Kupljenovog, i donjostubičanci – Mala kap i dječji zbor, Ana Petriško na violini uz pratnju Jakov Drempetić Hrčić na glasoviru, dvojac Franko Ladišić i Dinko Osrečak, a nezaobilazni su i članovi Društva Naša djeca. Vokalna ženska skupina i tamburaši će predstaviti KUD Stubicu, a kao posebni sudionici biti će pjevački dio mjuzikla Zeleno blago.

Vaš dolazak unijet će još više radosti.

Želimo Vam blagoslovljen Božić i sretnu 2014. godinu.

… i par nota za predblagdanski ugođaj – “Zdravo budi mladi Kralju!

Za KUD Stubica
Renata Dolenec, predsjednica