Blog

DND JASTREBARSKO I NIVEA U AKCIJI BOŽIĆNOG DARIVANJA

Društvo Naša djeca Jastrebarsko u suradnji s tvrtkom NIVEA – Biersdorf, a pod pokroviteljstvom Grada Jastrebarskog i Saveza Društava Naša djeca Hrvatske i ove je godine odlučilo obradovati naše najmlađe sugrađane. Poklone za djecu pripremili su djelatnici NIVEA-e i tako odlučili obradovati Anu, Dominika, Josipa, Leonarda i Martinu Mačešić. U ime obitelji, zahvaljujem se djelatnicima NIVEA-e na ovoj plemenitoj akciji’’, rekla je predsjednica DND Jastrebarsko, Nikolina Ribarić, u utorak 22. prosinca 2015. godine, prilikom posjeta obitelji Mačešić.

Društvo naša djeca Jastrebarsko i Grad Jastrebarsko zajedničkim snagama nastavljaju provoditi uspješne akcije, te su tako, u ovo božićno vrijeme darivanja posjetili obitelj Mačešić kako bi mališanima uručili prigodne poklone koje je donirala tvrtka NIVEA-Biersdorf, kao partner u projektu ’’Neka odrastanje bude dječja igra’’. Naime, 40 zaposlenika NIVEA-e odlučilo da će i ove godine svoje osobno božićno darivanje usmjeriti na djecu, na način da svaki od njih daruje jedno dijete diljem Hrvatske.

Posjetu Mačešićima, u ime Grada Jastrebarskog pridružila se i pročelnica Upravnog odjela za imovinsko – pravne poslove, gospodarstvo, društvene djelatnosti, komunalni sustav, prostorno uređenje i zaštitu okoliša, Irena Strmečki Šlat, koja je ovom prilikom rekla: *’’Lijepo je činiti dobro i
drago mi je da smo ovoj dječici barem malo uljepšali* *nadolazeće blagdane!’’*, a organizatorima se lijepim riječima zahvalila i samohrana majka Nevenka.