Blog

DRUŠTVO NAŠA DJECA MAČE OBILJEŽILO DJEČJI TJEDAN

Pod sloganom „Ljubav djeci prije svega!“ u općini Mače od 7. do 13. listopada 2013. obilježen je Dječji tjedan. U ovom tradicionalnom događanju sudjelovali su: Općina Mače, DND Mače, OŠ Mače, Područna škola Peršaves, KUD Lj. Gaj Mače, Igraonica DND-a i Radio Zlatar.

0

U ponedjeljak su djeca oformila krug prijateljstva na općinskom trgu i ispisali veselim bojama svoje poruke odraslima. Sljedeći dan je Općina darivala novorođene mještane i njihove obitelji. Istoga su dana njihovi malo stariji sugrađani sudjelovali na kulturno-umjetničkoj igraonici i odgledali mali folklor.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

U srijedu, 9. listopada 2013., organizirana su otvorena vrata igraonice za predškolce i druženje s logopedicama, profesoricom Koraljkom Burnač-Vrljičak i magistrom logopedije Karolinom Ščapec. U četvrtak je u 11:30 h održana javna radionica dječjeg foruma DND-a u OŠ Mače pod nazivom „Živimo zajedno u Europskoj uniji“.

mace2

Delegacija djece OŠ i članova DND-a posjetila je općinskog načelnika i uručen mu je zahtjev za osnivanje Dječjeg vijeća u petak, 11. listopada, dok je idući dan održan sajam učeničke zadruge „Hiža“ na mjesnom placu i druženje s odraslima.

mace1

Plakat događanja pogledajte ovdje.