Blog

DRUŽBA SREDNJOŠKOLACA U VELOM LOŠINJU

Ljetovanje grupe DND Dugo Selo u Velom Lošinju od 30. 07. 2014. do 09. 08. 2014. sa voditeljima Ružicom Perković i Danijelom Grgošić. Grupa je bila sastavljena od različitog uzrasta, ali sloga je bila kao da su jedna generacija.

U Velom Lošinju je bilo prekrasno. Prvog dana sunce i more i osoblje odmarališta su nas dočekali raširenih ruku. Nakon prvog ručka prvi odlazak bio nam je odlazak na plažu koju nazivom Bolnička, nekad poznata pod nazivom Rudi. More je bilo mirno i toplo. U slobodno vrijeme igrali smo razne društvene igre i zabavljali se. Održali smo turnir u stolnom tenisu i kuglanju, a pobjednika otkrijte sami! U večernjim satima odlazili smo u obilazak crkvi i muzeja, te smo šetali uz more i družili se. Bili smo na svim događanjima u Velom i Malom Lošinju. U Malom Lošinju dočekao nas je koncert Novih Fosila. Pojedinci su zabilježiti događaj slikanjem sa Sanjom Doležaj i Zecom.

DSC00932

Na najvišem vrhu Velog Lošinja 251 m nadmorske visine na Sv. Ivanu imali smo prelijepi pogled na sve obližnje otoke, čak i na Italiju koju smo uspjeli vidjeti zbog vedrog vremena. Mini-podmornicom išli smo na Nautičko razgledavanje unutrašnjosti mora kojem smo imali priliku vidjeti životinjski i biljni morski svijet. Uzbudljivih trenutaka bilo je na Panoramskom razgledavanju. Imali smo lijepo vrijeme,a sreća nas je poslužila, te smo vidjeli i dupine. Pojedinci su i imali čast upravljati brodom. Odlaskom na Sunčanu uvalu iskoristili smo priliku za igranje Picigina i odbojke. U ovih 10 dana proveli smo se lijepo, sadržajno i složno bez obzira na godine. Družili smo se, uživali, pjevali i plesali. Cjelokupna grupa zahvaljuje osoblju odmarališta na brizi i strpljenju oko svih nas. Vratit ćemo se mi na lijepi otok Lošinj.

Ružica Perković i Danijel Grgošić