Blog

DRUŽENJE OBITELJI NOVOROĐENE DJECE U 2016. GODINI U OPATIJI I LOVRANU

Društvo „Naša djeca“ Opatija organiziralo je tradicionalno zajedničko druženje obitelji novorođene djece u 2016. godini iz Opatije. Akcija pod nazivom „Čestitka DND-a Opatija roditeljima novorođene djece“ i ove je godine okupila stručnjake iz raznih grana koji su uputili korisne savjeti roditeljima za njegu i odgoj njihove djece.

Na druženju svoja kratka predavanja održale su nutricionistica dr. sc. Mihela Dujmović, patronažne sestra gđa. Ljeposava Kosanović i gđa. Maja Žepina, stomatologinje iz Dental studio Dentivo, pedijatrica dr. Suzana Surijan, a prisutne su pozdravili i opatijski gradonačelnik gosp. Ivo Dujmić i njegov zamjenik gosp. Fernando Kirigin. Na lovranskom druženju koje se održalo tjedan dana prije u općinskoj vijećnici, prisutne roditelje i njihovu djecu dočekali su zamjenik općinskog načelnika gsp. Branislav Petković i voditeljica Odsjeka za društvene djelatnosti gđa. Velinka Sušanj.

Događanja poput ovog izvrsna su prilika za razmjenu roditeljski iskustava s drugim roditeljima novorođenčadi, ali i prilika za dobivanje stručnih savjete za odrastanje djece. Sponzori oba događanja bili su Hipp Croatia d.o.o., Salvus Opatija i Dentalni studio Dentivo koju su osigurali poklon pakete proizvoda za njegu novorođenčadi.