Blog

GOTOVO TISUĆU NATJECATELJA NA KOPRIVNIČKOJ ŠKOLSKOJ OLIMPIJADI ZA DAN GRADA

Društvo naša djeca iz Koprivnice pridružuje se proslavi rođendana Koprivnice „Školskom olimpijadom“- natjecanjem učenika nižih razreda koprivničkih osnovnih škola u nekoliko sportskih disciplina. Ova manifestacija okupit će gotovo tisuću dječaka i djevojčica i jedna je od najmasovnijih u povodu dana grada. U organizaciji sudjeluju i Zajednica sportskih udruga Koprivnice, Obrtnička i Srednja škola, Gimnazija Fran Galović, a podršku daju Grad Koprivnica, Podravka i Bogadi grafika.

Školska olimpijada se održava u petak 8. studenoga u sportskoj dvorani Srednje škole. Svečano otvaranje Školske olimpijade uz prigodni kulturno-umjetnički program za jutarnju smjenu započinje u 9 sati, a za popodnevnu u 15 sati.

Osim malih sportaša Školska olimpijada će okupiti i najbolje izvođače kulturnih programa iz svih škola uključujući i COOR Podravsko sunce. Djeci će se pridružiti i poznati koprivnički sportaši koji će najboljim pojedincima i ekipama uručiti pehare i medalje, a zabavljat će ih i medvjedić Lino.