Blog

KAMPANJA PROTIV PUŠENJA „BUDI POSEBAN – BUDI NEOVISAN – ŽIVI SVOJ SAN“

Dragi naši facebook prijatelji,  Društva Naša djeca diljem Hrvatske, osnovne i srednje škole, sportske, kulturne i zdravstvene ustanove i udruge, učenički domovi, centri za kulturu … Pozivamo vas da podržite i uključite se u Kampanju  „Budi poseban – budi NEovisan – živi svoj san!“ koju provodi Savez društava Naša djeca Hrvatske u okviru projekta „Budi NEovisan“, a koji je podržalo Ministarstvo socijalne politike i mladih.

Nakon kampanje protiv alkohola pokrećemo kampanju protiv pušenja pokazujući putem fotografija djeci i adolescentima sve posljedice koje pušenje ima na fizičko, psihičko i emotivno zdravlje djece i adolescenata.

U kampanju možete se uključiti na način da ponedjeljkom i petkom do kraja ovog mjeseca, kada će se u mnoštvo gradova obilježiti Dan nepušenja (31.5.), preuzimate i dijelite fotografije kampanje.  Fotografije su snimljene zahvaljujući Dramskoj skupini Društva Naša djeca Kutina te ovom prilikom zahvaljujemo Heleni, Luciji, Petri i Sari.

Kampanja„Budi poseban – budi NEovisan – živi svoj san!“ je i prilika za promociju drugačijih načina zabave među mladima, potiče djecu i mlade da je bolji izbor biti poseban, neovisan i živjeti svoj san! Pridruži se i ti kampanji — budi poseban — budi neovisan — živi svoj san!