Blog

ODRŽANA PRIREDBA UZ MAJČIN DAN I DAN OBITELJI U VIRJU

Društvo  „Naša djeca“ Virje organiziralo je 11. svibnja 2014. u prepunoj dvorani Novog društvenog doma u Virju priredbu uz Majčin dan i Međunarodni dan obitelji.

Dječji forum DND – a Virje vodio je cijelu priredbu, a sudjelovale su još i kreativna skupina DND – a Virje „Iskrice“. Osim Forumaša i „Iskrica“ na priredbi su sudjelovali i mališani iz Dječjeg vrtića „Zrno“ sa tri točke, recitatori nižih razreda Osnovne škole prof. Franje Viktora Šignjara Virje te gosti iz bjelovarskog kazališta koji su nam se predstavili izvedbom predstave „Dječja mašta može svašta“. Svi su posjetitelji darivani malim slatkim poklončićima koje je izradila kreativna skupina „Iskrice“. Nakon priredbe organiziran je prigodni domjenak i druženje za sve sudionike programa. DND Virje raspisalo je Natječaj za najbolji likovni i literarni rad na temu majki i obitelji. U nižim razredima nagrađena je Lea Zahirović iz 3.a za svoj likovni rad „Moja obitelj“, a u višim razredima za literarni je rad nagrađena učenica 7.a Magdalena Kapitanić  radom „Moja majka“ čiji je rad pročitala njezina mama na priredbi. Učenice su primile poklone od DND – a Virje.

Nakon priredbe uzvanici su mogli razgledati malu izložbu likovnih radova vrtićanaca i osnovnoškolaca koji su se prijavili na Natječaj.

Voditeljica Dječjeg foruma DND – a Virje

Učiteljica Nataša Sušanj