Blog

MAJČIN OSMIJEH

Izložbom dječjih likovnih i literarnih radova pod nazivom Majčin osmijeh obilježili smo Majčin dan u Gradskoj knjižnici i čitaonici Valpovo. U akciji su sudjelovala djeca predškolskih skupina dječjih vrtića Maza i Moj Bambi kao i polaznici predškole dječjeg vrtića Maza iz Valpova koji su likovno izrazili svoju ljubav prema majci.
Učenici Osnovne škole Matije Petra Katančića iz Valpova također su se priključili našoj akciji.

 

Izložbom dječjih likovnih i literarnih radova pod nazivom Majčin osmijeh obilježili smo Majčin dan u Gradskoj knjižnici i čitaonici Valpovo. Prikupljeno je oko 200 likovnih i literarnih radova djece predškolskoga i školskoga uzrasta, a nagrađeni su najbolji radovi.

U akciji su sudjelovala djeca predškolskih skupina dječjih vrtića Maza i Moj Bambi kao i polaznici predškole dječjeg vrtića Maza iz Valpova koji su likovno izrazili svoju ljubav prema majci.

Učenici Osnovne škole Matije Petra Katančića iz Valpova također su se priključili našoj akciji s velikim brojem likovnih i literarnih radova. Učenici prvih i drugih razreda slikali su svoje majke, a učenici trećih i četvrtih razreda izradili su čestitke majkama. Peti i šesti razredi priključili su se našoj akciji svojim literarnim radovima.

Svečano otvorenje izložbe bilo je ispunjeno dječjim prigodnim programom za žene i majke kao i za sve građane Valpova. Svoje glazbeno i pjevačko umijeće za sve nazočne pokazala su djeca dječjih vrtića Maza i Moj Bambi, te učenici osnovne glazbene škole iz Valpova.Organizacija ovog događaja je zahtjevan posao u kojoj je sudjelovao velik broj volontera, ali je isto tako jedinstvena prilika da se pokaže kreativnost i potakne stvaralaštvo djece našega grada.

Ovaj su događaj popratili i lokalni mediji Hrvatski radio Valpovština kao i Valpovština info. Mnogobrojni građani svojom su nazočnošću toplo pozdravili našu akciju i iskazali veliko zadovoljstvo pripremljenim svečanim programom.

Predsjednica Društva Naša djeca

Grada Valpova

Kristina Čehajić