Blog

Izbori za Dječje gradsko vijeće grada Rovinja

Izbori za Dječje gradsko vijeće grada Rovinja provedeni su u trima rovinjskim osnovnim školama u lipnju 2012. godine. Kako se novoizabrani vijećnici međusobno nisu poznavali, voditeljice su (uz financijsku pomoć Grada) organizirale petodnevno druženje zadnjega tjedna kolovoza. Cilj aktivnosti bio je međusobno upoznavanje dječjih gradskih vijećnika te njihovih voditeljica.

Izbori za Dječje gradsko vijeće grada Rovinja provedeni su u trima rovinjskim osnovnim školama u lipnju 2012. godine. Kako se novoizabrani vijećnici međusobno nisu poznavali, voditeljice su (uz financijsku pomoć Grada) organizirale petodnevno druženje zadnjega tjedna kolovoza. Cilj aktivnosti bio je međusobno upoznavanje dječjih gradskih vijećnika te njihovih voditeljica. Druženja su započinjala u 9, a završavala u 13 sati.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Svakodnevno su provođene pedagoške aktivnosti s ciljem boljega upoznavanja, razvijanja samopoštovanja i samopouzdanja, prihvaćanja različitosti i suradnje među članovima dječjeg vijeća.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Novoizabrani vijećnici su sa svojim voditeljicama svaki dan bili na drugoj lokaciji (gradske plaže i rovinjski otoci) gdje su sudjelovali u radionicama, štafetnim, društvenim i ekipnim igrama, uživali u kupanju i zajedničkim obrocima. Prema izjavama vijećnika i voditeljica bio je to izvrstan završetak ljetnih praznika, ali i vrlo uspješan početak zajedničke suradnje.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 Priredile: Dejana Tavas i Romina Curto