Blog

OSNOVANO DRUŠTVO NAŠA DJECA STARO PETROVO SELO

Dana 25. listopada 2012. osnovano je Društvo Naša djeca Staro Petrovo Selo. Član inicijativnog odbora, gospodin Goran Križan, ukratko je pozdravio sve buduće članove društva, sve simpatizere i ostale goste ovoga skupa na Osnivačkoj Skupštini DND-a, i obrazložio čime je potaknuta ova inicijativa za osnivanje društva i koji je njegov cilj rada.

Dana 25. listopada 2012. osnovano je Društvo Naša djeca Staro Petrovo Selo. Član inicijativnog odbora, gospodin Goran Križan, ukratko je pozdravio sve buduće članove društva, sve simpatizere i ostale goste ovoga skupa na Osnivačkoj skupštini DND-a, i obrazložio čime je potaknuta ova inicijativa za osnivanje Društva i koji je njegov cilj rada. Osnivačkoj skupštini je nazočilo 24 člana DND Staro Petrovo Selo, a oni su izabrali predsjednika (Goran Križan)podpredsjednicu (Ivana Volarić), članove izvršnog i nadzornog odbora. Za predsjednika nadzornog odbora izabran je gospodin Željko Kočijašević. Svi predloženi kandidati jednoglasno su prihvaćeni. Novoizabrani predsjednik Goran Križan zahvalio se svima na podršci i ukazanom povjerenju.

Stručna služba Saveza društava Naša djeca čestita Društvu Naša djeca Staro Petrovo Selo na osnutku i veseli se što su članovi društva započeli s vrijednim i značajnim radom s djecom i za djecu. Poželimo im da ustraju u svojim aktivnostima na dobrobit djece te da djeluju dugo i uspješno na opću radost djece i odraslih u svome mjestu i okolici.

Fotografije s Osnivačke skupštine:

dopredsjednica__predsjednik_i_tajnica skupstinari