Blog

MAŽORETKINJE DND-a OGULIN OSVOJILE 7. I 11. MJESTO NA EUROPSKOM NATJECANJU U FRANCUSKOJ

Mažoretkinje Društva Naša djeca Ogulin na netom završenom 17. Europskom prvenstvu mažoretkinja u francuskom Albiju u neformaciji solo juniorka i par juniorki osvojile su 7. i 11. mjesto.

Osvojivši zlatne medalje na državnom prvenstvu u Zadru naše mažoretkinje plasirale su se i na Europsko natjecanje, gdje su, usprkos ozljedama, korektno odradile svoj nastup i gdje je Paula Vučić osvojila 7. mjesto u solo nastupu juniorki, a  Dajana Jančić i Laura Vučić 11. mjesto u nastupu para juniora.

Prvenstvo je trajalo od 27. do 30. kolovoza u Albiju, u južnoj Francuskoj. Natjecanja su održana u disciplinama mažoret štapa, macea i pom-poma, u 70 formacija i 100 neformacija, sa ukupno 1600 mažoretkinja iz 11 država.

Ogulinske mažoretkinje se zahvaljuju svakoj donaciji i pomoći za odlazak na ovo Prvenstvo: Gradu Ogulinu, Športskoj zajednici Grada, Turističkoj zajednici, ljekarni Pablo, Max Studiju d.o.o., trgovini Dalis, OG grafici d.o.o. Jamnici d.o.o., MCR d.o.o., Saloma d.o.o., obrtu Šaban, caffe baru Maestro, putničkoj agenciji Klek i slastičarnici Korzo.

Nakon kraćeg odmora mažoretkinje kreću sa novim treninzima od 05.rujna a uskoro će uslijediti i upisi u novu sezonu u tri dobne skupine: mala škola, kadetski i juniorski tim, starosti od 5 godina naviše.