Blog

MAŽORETKINJE DRUŠTVA “NAŠA DJECA” OGULIN NASTUPILE NA ONLINE MAŽORET TURNIRU

Mažoretkinje Društva “Naša djeca” Ogulin 20. lipnja 2020. godine sudjelovale su na online Mažoret turniru koji je organizirao Mažoret savez Hrvatske. Turnir je održan putem Zoom aplikacije i na njega se je prijavilo 13 sastava.

Ogulinske mažoretkinje zadane koreografije dobile su još u ožujku tako da su i u doba lockdowna marljivo vježbale i trenirale, uz pomoć svojih trenerica Marije Ceranić, Laure Vučić i Helene Cindrić. Online nastup su odradile u kategorijama dječjeg sastava i kadetkinja, a rezultati su slijedeći:

Dječji sastav, solo, Una Šikonja i Lorena Moguš osvojile su drugo mjesto. Kadetski sastav, solo, Josipa Vukelja treće mjesto, Lana Matović, Marinela Vučić, Lana Puškarić, Petra Salopek, Sara Ferić, Jagoda Radočaj i Marija Badanjak osvojile su drugo mjesto, a Marina Blašković i Marta Turudić prvo mjesto. Formacija kadeta osvojila je treće mjesto u sastavu: Iris Ferić, Nora Rendulić, Katja Blažina, Magdalena Badanjak i Lucija Salopek.

Čestitke iz Saveza svim mažoretkinjama i trenericama na osvojenim medaljama koje su pristigle poštom i koje su svečano uručene na posljednjem treningu ove sezone.