Blog

MOŽEMO LI SE ZABAVITI BEZ ALKOHOLA U OGULINU? DA, MOŽEMO!

U nedjelju, 13. svibnja 2013. godine u 15 sati DND Ogulin s Dječjim gradskim vijećem i Dječjim forumom «Klek“ u okviru projekta „Budi NEovisan“ organiziralo je Juice party uz pjesmu i ples. Juice party uz pjesmu i ples organiziran je povodom Dana obitelji u okviru Juice projekta koji DND Ogulin zajedno provodi u suradnji sa Savezom društava Naša djeca Hrvatske i još nekolicinom Društava Naša djeca u Hrvatskoj.

p1100693

Juice projekt se bavi prevencijom i suzbijanjem alkoholizma među djecom i mladima. Glavni mu je cilj promicanje opasnosti konzumiranja alkohola i organiziranje bezalkoholnih zabava za mlade te je namijenjen učenicima viših razreda osnovne škole.

Za članove Dječjega gradskog vijeća i Dječjeg foruma održana je jedna edukativna radionica, koncert učenika Osnovne glazbene škole te Parlaonica na temu „Postoji li dobra zabava bez alkohola?“ koje je osmislila Anđelka Salopek, voditeljica Dječjeg foruma «Klek» i Dječjeg gradskog vijeća grada Ogulina. Osmišljen je i juice party uz pjesmu i ples održan je u prostorijama DND Ogulin te na jezeru Sabljaci povodom Dana obitelji. Za pripremanje bezakoholnih pića pobrinuli su se članovi i članice Dječjega gradskog vijeća grada Ogulina i Dječjeg foruma «Klek». Uz pjesmu i ples, mladi grada Ogulina pokazali su da se i bez alkohola može dobro zabaviti!

p1050220