Blog

NAŠICE – NASTUP ČLANOVA DND NAŠICE NA FESTIVALU HOBIJA

Na središnjem gradskom trgu održan je tradicionalni 6. Festival hobija na kojem su svoje aktivnosti predstavljale našičke udruge. Nakon otvaranja festivala uslijedio je program koji su izveli najmlađi članovi Društva Naša djeca Našice i Školski band Osnovne škole kralja Tomislava “Opasnost zvuka”

dnd-nasice26_5_12

Članovi DND-a predstavili su se u nizu recitacija koje su izveli članovi Dramske skupine pod vodstvom Magdalene Kunac i Ane GovorkoDječji forum pod vodstvom Ružice Belunjak izveli su igrokaz Vitamini i minerali, a predstavila se i ritmička skupina DND-a pod vodstvom Tanje Antolović i Renate Bušljeta.

dnd-nasice26_5_10

U organizaciji Društva Naša djeca Našice na Festivalu hobija održana je i likovna radionica, a od 50 radova Jura Perković izabrao je 3 najbolja. U kategoriji do 5 godina, nagradu je dobila Ivona Štrbo, a u kategoriji do 8 godina najbolji crtež imala je Dorotea Horvat.

dnd-nasice26_5_7

U kategoriji do 11 godina najbolje je crtala Eli Šmit. Dodijelili su i dvije nagrade izvan konkurencije za najmlađe sudionice koje imaju samo tri godine, a to su Stela Čorda i Bruna Nazifović. Nagrade su osigurali izlagači na Festivalu Tam-Tam drvene igračke iz Vinkovaca, OPK Danica Jović iz Orahovice te Ivan Jug iz Nize.

Predsjednica Društva Darija Vlajnić svim nagrađenima uručila je skromne nagrade i zahvalila se svim izlagačima koji su im pomogli u realizaciji nagrada.