Blog

OBILJEŽAVANJE 70 GODINA DND-A NAŠICE

Povodom 70 godina Društva “Naša djeca” Našice u četvrtak, 28. prosinca 2022.  održana je svečana skupština te predstavljena monografija.

Predsjednica DND-a Darija Vlajnić ovu vrijednu jubilarnu obljetnicu čestitala je svim nekadašnjim i sadašnjim članovima te predstavila monografiju koja je osvrt na posljednjih 10 godina. Urednice su Manuela Kojić i Darija Vlajnić, a slikovni prilozi u monografiji su dječji radovi. Pokrovitelji ovog vrijednog izdanja su Osječko-baranjska županija, Grad Našice i Vijeće Mjesnog odbora Našice. Predsjednica je zahvalila volonterima na vrijednom radu, a sponzorima i pokroviteljima uručila je zahvalnice.  Zahvalnice za pet godina volontiranja u DND-u Našice dobile su volonterke Violeta Zebić i Nikolina Pavlović, a za deset godina Tanja Kozina.

Gradonačelnik Krešimir Kašuba, čestitajući 70 godina, istaknuo je da je Društvo “Naša djeca” jako važna udruga u Našicama te poželio daljnju uspješnu suradnju. Najavio je kako će se DND u svoj prostor u Malom dvorcu vratiti najkasnije do kraja sljedeće godine do kada radovi moraju biti završeni.

Jubilarnu 70. obljetnicu društva članovima DND-a čestitali su: ravnateljica OŠ kralja Tomislava Vlatka Zahirović, ravnatelj GD CK Našice Igor Feldi, Kristina Knežević u ime Vijeća Mjesnog odbora Našice, predsjednik Humanitarne udruge “Dar dobrote” Robert Kresić, Zvjezdana Gvozdanović u ime Opće županijske bolnice Našice te direktorica Turističke zajednice i predsjednica Savjeta mladih Grada Našica Ines Resler.

Poslije svečane Skupštine upriličen je domjenak za sve goste.