Blog

OBILJEŽEN DAN OBITELJI 2016. POD MOTOM „OBITELJ, ZDRAVLJE, ODRŽIVI RAZVOJ“ U DND BEDEKOVČINA

Suradnja, zajedništvo i sloga još od Pere Kvržice daju dobre rezultate. U DND Bedekovčina taj moto živimo već niz godina i uvijek se dobro provedemo. Priča se ponovila i u nedjelju, 15. svibnja 2016.

Druženje je započelo programom koji su pripremila djeca foklorne grupe „Ftičeki“, Dječjeg vrtića, dječje grupe Bedekovčanskih mažoretkinja i OŠ Brestovec Orehovički , a vodile su ga Domenika i Tihana. Recitacije, pjesmice i ples oduševili su okupljene obitelji. Svaki sudionik dobio je doniranu narukvicu prijateljstva za sjećanje na vlastiti doprinos obilježavanju ovog dana.

U drugom dijelu pridružili su nam se učenici SŠ Bedekovčina sa svojim profesorima. Članovi projektnog tima Erasmus+ projekta “Get on your bikes, Europe’s back in business!” promovirali su projekt i organizirali sportske i takmičarske aktivnosti te poligon s preprekama za vožnju biciklima.

Sokovi, keksići i lizaljke zaokružile su ovaj susret. Reakcije svih sudionika bile su pozitivne. Obitelji su se kretale, dobro provele nedjeljno popodne i pokazale djeci zdravi model življenja.

Hvala svim sudionicima. Hvala i općini Bedekovčina koja nam je osigurala prostor te gospodinu Milanu Ocvirku na kompletnoj logističkoj podršci. Pozdravljamo i donačelnicu Ivanu koja nam se pridružila i veselila našim vještinama.

Ljubica Gorički

Predsjednica DND Bedekovčina