Blog

OBILJEŽEN MAJČIN DAN I DAN OBITELJI 2013. U DND KUTINA

Humanitarnom priredbom „Sretna i zadovoljna obitelj“ Domu kulture upriličen je kulturno-umjetnički program kojim su obilježeni Dan obitelji i Majčin dan u Kutini. Tradicionalnu priredbu organiziralo je Društvo Naša djeca Kutina u suradnji s Pučkim otvorenim učilištem.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Programu se odazvalo više od dvjesto djece i voditelja iz svih osnovnih škola, Dječjeg vrtića, Učeničkog doma, KUD-a Ivančice, OGŠ Borisa Papandopula, Dramske skupine DND-a i Baletne škole pri Pučkom otvorenom učilištu u kojemu je predstavljena sva raznolikost i ljepota dječjeg stvaralaštva i edukativnog rada s djecom.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I ovaj put Kutinčani su pokazali solidarnost napunivši dvoranu do posljednjeg mjesta. U ime Grada Kutine program je otvorio pročelnik za društvene djelatnosti, gospodin Željko Tomičić, istaknuvši koliko je važan odnos ljubavi i poštovanja između svih članova obitelji.

pa050053

Prikupljen prihod Društvo Naša djeca Kutina namijenit će za liječenje i pomoć bolesnoj djeci. Ovakvim priredbama Društvo Naša djeca Kutina potiče djecu od najranije dobi na pomaganje svojim vršnjacima te međugeneracijsku solidarnost, vrijednosti koje se odmalena uče u obitelji.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Društvo Naša djeca zahvaljuje djeci izvođačima, njihovim voditeljima, roditeljima i članovima obitelji koji su podržali svoju djecu i došli na priredbu te suradnicima i volonterima koji su pomogli u realizaciji ovog programa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA